Подкрепа за д-р Димитров

    ОЗБГ организира две мирни събирания на граждани в град Бургас. Целта беше да се окаже гражданска подкрепа на д-р Иван Димитров от Пловдив, който застреля крадец, влязъл в дома му. Крадецът първо ранява доктора и при опит да избяга бива прострелян смъртоносно. В съседната стая са спели децата и жената на лекаря. Оказва се, че е крадецът е циганин, който е рецидивист.

    Това е първоначалната история на случая, но има и други версии. Към момента ОЗБГ се придържа към тази версия. Очакваме адекватно разследване за установяване на цялата фактическа обстановка. След окончателните резултати, ОЗБГ се надява на правилни законови действия от страна на отговорните институции.

    Първото беше на 5 март и се събраха около 15 души:

   Второто събиране беше на 6 март и се събраха около 50 души. Събрахме се пред Съдебната палата, а  след това отидохме пред сградата на Община Бургас, където стояхме половин час и се разотидохме. Град Бургас също подкрепи своя български съгражданин.

    На събиранията бяха обсъждани различни предложения за справяне с престъпността, за самозащита в личен имот, относно получаването на разрешително за оръжие, циганският проблем, управляващото безхаберие, обединението на българския народ, какво следва оттук нататък по казуса с д-р Димитров, както и други наболели теми, свързани със случая.

    Спасението е в обединението!

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x