Поставят камери в Борисовата градинка

Община Бургас монтира камери за видеонаблюдение в Борисовата градинка. Днес това установиха Бисер Русимов и Стефан Петров от ОЗБГ.

Предложението да се оборудва Борисовата градинка с допълнителни камери е на ОЗБГ, а причината е множеството подадени сигнали до организацията от страна на родители и други граждани.

Проблемите датират от дълго време и ОЗБГ работи за тяхното разрешаване. Правили сме предложение до Общината, обществено обсъждане, а след това инициирахме подписка.

Радваме се, че Община Бургас започна поставянето на допълнителни камери и така цялата площ на парка ще бъде покрита, което ще редуцира противообществените прояви.

От разговор с представител на Общината стана ясно, че ще бъдат монтирани нови 13 камери. Виждат се и изкопите за полагане на кабели, самите кабели и техниката, с която се работи. Още за казуса чуйте от Бисер Русимов от ОЗБГ.

От ОЗБГ благодарим на Община Бургас, че се отзоваха на казуса и по този начин всички, които посещават Борисовата градинка, ще бъдат по-спокойни. Благодарим и на общественика Константин Бачийски, който също помогна за по-бързото разрешаване на проблема.

Заедно сме по-силни!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x