Факелно шествие 2018

    На 19 февруари 2018 г. се проведе ежегодното факелно шествие по повод гибелта на Апостола на свободата – Васил Левски. Тази година се навършиха 145 години от кончината му, но той ще е безсмъртен в сърцата ни, в историята ни, в паметта ни.

    Въпреки силния вятър, ниските температури и проливния дъжд, се събрахме около 100 граждани, които не се уплашихме от атмосферните условия и дойдохме да отдадем почит на великия българин. Атмосферните условия не трябва да са оправдание или пречка за родолюбиви дела.

    Към шествието се присъедини и оркестър от деца от ОУ „П. Р. Славейков“ – гр. Бургас. Малчуганите бяха възхитителни и дадоха пример на много възрастни „патриоти“, че времето не може да ги спре да изпълнят своя граждански дълг. Благодарим и на представителите на медиите, които отделиха от времето си, за да отразят факелното шествие, защото и от тях зависи дали и по какъв начин ще разпространяват родолюбието и добрите примери.

    Все още има надежда да възвърнем величието на Родината ни. Малка надежда, но я има. Делата на славните ни деди ще са пример и стимул да се борим до самия край. Всичко зависи само и единствено от нас – българския народ! Спасението е в обединението! Да живее България!

 

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x