И на знамето посегнаха!

Проблемите в рибарското селище, което се намира до Бургас, са от години и не са малко. Основната причина за несправянето с тях е Община Бургас в лицето на герберския кмет Димитър Николов. А дали умишлено не ги разрешава, както твърдят част от местните жители, можем единствено да предполагаме.

На метри от рибарското селище, разположена в частен имот, къща има и Радостина Живкова. Тя се бори с проблемите в населеното място и е съмишленик на ОЗБГ. Заради казуата, която й е присърце, често е нагрубявана от разни местни неприятни същества, но това й дава още по-голямо желание и сила да се бори срещу беззаконието.

Пред къщата на Радостина имаше българско знаме, закачено на дръвче. То стоеше и показваше, че това е българска земя, че там има българи, че трябва да почитаме всичко що е българско, да го пазим и обичаме.

Преди ОЗБГ и Радостина да дадат гласност на проблемите в селището, да подадат сигнали до институции, да посочат определени хора, знамето не пречеше на никого. То стоеше и безмълвно наблюдаваше какво се случва.

В един не прекрасен ден или не прекрасна нощ, знамето беше счупено и откраднато. Не беше скършено от вятър, защото го нямаше около дръвчето. Ясно беше, че някое гнусно, злобно, дребнаво и виновно същество го е взело.

Безсилието на част от местните, които са узурпирали селището директно и индиректно, стигна дотам, че да посегнат на българското знаме. Скрито, подмолно, страхливо деяние на същество, което няма смелостта и доблестта да се изправи пред Радостина.

Това гнусно същество е част от местна групичка, която е със самочувствието на владетели на населеното място. Техните мрежи са оплели рибарското селище и го задушават ден подир ден. Съвсем скоро ще настане часът на истината и потомствените рибари, както и други люде, ще разберат, че тази групичка е вредител и че ние ще им помогнем да си върнат, това което им принадлежи. А мрежите, с които са оплетени, ще бъдат разкъсани от ОЗБГ и Радостина!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x