Корупцията в рибарското селище

Проблемите в рибарското селище не само, че не се решават, но и възникват нови. В предния репортаж Радостина Живкова разказа за препятствията, пред които са изправени част от местните жители, но само тези обитатели на селището, които не са в корупционния кръг. Податливите на изкушения живеят спокойно и към момента не са засегнати от закона.

Във видеото ще чуете за различните проблеми в селището, за действията/бездействията на институциите, за определени хора, които са свързани с казуса, за сигналите на ОЗБГ, както и за заплахите към Радостина.

От ОЗБГ и съмишленици ще продължаваме да се борим за правдата, но не за тази правда, която е за избрани хора, а за тази правда, която е за всички. В рибарското селище трябва да има ред и законност, а не законът услужливо да заобикаля някои.

Най-големият проблем за рибарското селище не са ГЕРБ, ДПС и техните слуги. Най-големият проблем за рибарското селище е корупцията. Тя е обхванала държавни и общински институции, хора и политици. Невидимите й пипала се разпростират не само върху него, но и върху цялата бургаска община. И от нас зависи дали ще оставим чудовището да ни погълне или заедно ще му отсечем главата!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x