Награждаване на ОЗБГ

    Преди няколко дни, момчетата от ОЗБГ, бяха на разходка в гората. С тях бе и екипът на предаването „Ничия земя“. По време на разходката случайно се натъкнали на група мигранти. След това подали сигнал на Гранична полиция, за да дойдат и да ги приберат. Разбира се, екипът на предаването станал свидетел на всичко и заснел цялата ситуация.

    Във връзка с този случай, директорът на Главна дирекция „Гранична полиция“ комисар Антонио Ангелов, награди ОЗБГ за адекватните действия, които са предприели. Наградата бе връчена лично от него на 06.04.2016 г. по време на среща между представители на Гранична полиция и ОЗБГ.

    ОЗБГ поднася своите искрени благодарности за наградата. Това е голяма чест и стимул за нас. Ще продължаваме да работим в името на народа и Родината с още по-голям устрем, защото виждаме подкрепа в лицето на държавата. Разчитаме на държавата да ни подкрепя и при другите патриотични дейности, които извършваме.

    Пожелаваме да има повече родолюбци, които безкористно да помагат всячески за благото на страната ни и нейните жители. Пожелаваме на всички държавни служители, особено на тези от Гранична полиция, да вършат работата си с желание, защото е изключително отговорна и от нея зависи спокойствието на българския народ.

    Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x