Ничия земя

    Журналист от предаването „Ничия земя“ се свърза с ОЗБГ във връзка с репортаж, който иска да направи. Темата на репортажа е за разходките на ОЗБГ в гората (линк 1, линк 2, линк 3), както и за спрените преди време мигранти. Разходките в гората са за сплотяване на членовете на организацията, както и да сигнализираме на властите, ако се натъкнем на мигранти или друго нарушение.

    Целта на репортажа е и да се покаже на хората, че все още има истински родолюбци, които милеят за Родината и искат нейния възход, а не обратното. Има българи, които отделят от личното си време и ресурси, за да изпълнят гражданския си дълг, за да дават пример на „заспалата“ част от населението и за да повдигат българския патриотичен дух и достойнство.

    ОЗБГ е организация, която се самофинансира. Приходите ни са от членски внос и от време на време по някое дарение. Всеки, който има желание и възможност, може да отдели средства, за да продължим разходките в гората. Също така може да помогне и за някое от бъдещите мероприятия, които организираме. Помагайки на нас, помагате на България!

    Ще се радваме ако в бъдеще повече медии отразяват различни патриоти, родолюбиви организации, както и техните патриотични мероприятия. ОЗБГ поднася своите искрени благодарности на екипа на предаването „Ничия земя“ за проявения интерес към организацията и за отличния репортаж, който направиха.

    Цялото предаване за ОЗБГ може да гледате на някой от следните линкове:

Нова ТВ                    Вбокс                    Ютуб

    Приятно гледане!

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x