Нощна разходка

    Членове на ОЗБГ решили да направят вечерна тренировка в местността около село Белеврен, а след това да хапнат и пийнат, както повелява традицията. Ако остане време да обходят и за някой мигрант и/или каналджия. Този път ентусиастите били една кола. Вечерните занимания не са за всеки и желаещите били по-малко като количество, но не и по качество!

    След тренировката решили направят обход и след това да се почерпят. Тръгнали да се разхождат в гората, но се изморили и седнали да починат. За да не си говорят и смущават съня на животните, се пръснали на известно разстояние един от друг.

    Минало известно време и чули шум, който приближавал към тях. Когато шумът бил почти до тях, извикали и светнали с фенерите по посока на шума. Видели двама човека, които тръгнали да бягат обратно. Според тях имало и още някой, но не могат да кажат със сигурност, защото било тъмно, имало дървета и нищо не се виждало.

    Тръгнали да гонят неизвестните лица, но след минута ги изгубили. Липсата на подходящо оборудване попречила на патриотите да последват непознатите. Остава загадка колко души са били, какви са били (каналджии, ловци, случайни хора, …), какви намерения са имали и т.н.

    Момчетата искрено се надяват държавата да вземе адекватни мерки за ограничаването на мигрантите, както и за тези, които им помагат. Очакват и други граждани ходят да спортуват в гората, както и да съдействат на властите за разрешаване на проблема с бежанците.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x