Обединени за България – 2

    Втората среща на Обединени за България се проведе в град Варна на 19.03.2016 г. На срещата се разискваха теми за мигранти, полиция и армия, цигани, глобално ислямизиране, икономическото положение на България. Проведоха се и няколко други дискусии, като стриктно се спазваше дневния ред.

    Срещата продължи над 3 часа и се взеха няколко решения как можем да помогнем на народа и Родината да се справи с чуждото негативно влияние, както и с някои продажни управляващи. Защото проблемите на България идват отвътре, а не отвън. Ние сме готови да изкореним тази паплач, която е против националното благо!

    На срещата дойдоха 45 човека. Някои бяха от организации, други дойдоха като самостоятелни родолюбци. Имаше нови патриоти и патриотични организации, които са готови да се включат в битката за спасението на България. Време е да се действа, защото страната ни загива!

    Докато разни отрепки по върховете правят каквото си искат, народът мизерства. Време е да се прекъсне тази порочна практика за смачкването на всичко що е българско. Време е да се спре толерирането на националните предатели и държавата да започне да мисли за собствения си народ.

    Има българи, които ще се борят докрай в името на Родината. Ние, а и не само ние, няма да допуснем славния български народ и Велика България да бъдат заличени. Днес сме малко, утре сме много. Имаме последователи, които се увеличават с всеки изминал ден. Госпожи и господа предатели, да знаете, че народът е с Русия, а не с Турция, САЩ и други разни вредители.

    Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x