Протест за Динко

    На 25.03.2016 г. пред сградата на РВДР – Бургас се проведе протест в защита на Динко Вълев. Динко Вълев е човекът, който преди време залови сам мигранти, незаконно пресекли границата на България. Тия от bhk сезирали прокуратурата, защото Динко нарушил правата на тъмните пришълци и има вероятност да бъде съден.

    Динко беше извикан на разпит в полицията и негов приятел от Бургас организира протест, за да му се окаже морална подкрепа и да се покаже на народа, че трябва да сме единни, както и да се покаже на тези, които са против България, че няма да ги оставим да правят каквото си искат. Бързото и адекватно организиране на протеста на момчето от Бургас, доведе до този положителен ефект в защита на Динко.

    Протестът мина изключително добре. Имаше много медии, които отразиха мероприятието. На протеста се събраха около 80 човека. От тях имаше 15 представители на медиите, няколко случайни минувачи, десетима членове на ОЗБГ, десетима човека, които дойдоха, заради ОЗБГ, както и други хора дошли да окажат подкрепа на Динко.

    Всеки един българин трябва да бъде подкрепен, ако спре мигранти, които нарушават границата ни. Ако бъде нападнат трябва да може и да се защити, а не разни национални предатели да го обвиняват. Време е подобни антибългарски вредители да бъдат изтръгнати за назидание на други, които ще се опитат да предават националните интереси.

    В случая ОЗБГ не подкрепя конкретно Динко, а подкрепя всеки един българин, който би бил на негово място. Вчера беше той, утре ще е някой друг. ОЗБГ се противопоставя и на това Динко да бъде съден, защото е изпълнил дълга си. ОЗБГ се противопоставя и на разни измислени организации, комитети, партии и други подобни вредни за България сдружения.

    Истината е в обединението. Само по този начин можем да отвърнем на предателите, да променим порочната практика на „наши и ваши“, да променим начина на управление, да се противопоставим на чуждо неблагоприятно влияние, да се противопоставим на ислямизирането и циганизирането на България, както и на всякакви същества и действия, които не са в полза на Родината ни.

     Да живее България!

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x