ОСОБ

    През последните два месеца, ОЗБГ направи няколко срещи с представители на „Обществен Съвет Област Бургас“ (ОСОБ). Целта на ОСОБ е да помага на гражданите на Бургас, чрез защита на обществения интерес, осъществявайки наблюдение и контрол (мониторинг) върху управлението на общините в област Бургас, чрез всички законни средства, както и чрез пряко участие на гражданите в тези органи на управление. Организацията е и патриотично насочена и е отворена за разширяване на дейността си, когато става въпрос за помощ на хора, повдигане на патриотичния български дух, както и за други дейности, вписани в Устава им.

    След проведените срещи между двете НПО-та, се стигна до общо съгласие за партньорство. Решено бе ОЗБГ и ОСОБ да  си партнират при разрешаването на казуси от техните компетентности, които да са в помощ на народа и Родината. Идеята на новосъздалото се партньорство е да е дълготрайно и ползотворно.

    Спасението на България е в обединението на хора и организации, които милеят за отечеството си. Трябва да се загърбят социални, финансови, етносни, физически, интелектуални и всякакви други различия и да се мисли и действа в една посока. Истинското безкористно родолюбие трябва да е събирателно и всички в негово име да работим заедно за възхода на България.

    ОЗБГ е благоприятно настроена към всяко едно партньорство, което е в полза на страната ни и нейния народ. При наличие на действия от даден партньор, които са в разрез с Устава на ОЗБГ, ние веднага прекратяваме отношенията си с него. Целта на ОЗБГ е чиста, организацията е неопетнена, нямаме покровител с нечисти помисли и занапред ще направим всичко възможно да си останем по този начин!

    Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x