Обединени за България

    На 20.02.2016 г. в град Бургас беше проведен първият по рода си патриотичен форум в новата история на България! На форума, в продължение на четири часа, се дискутираха различни теми, но главната тема бе „Спасението на България“.
    Форумът приключи с възникването на едно ново българско обединение, наречено „Обединени за България“. Участие взеха родолюбиви организации и патриоти от цялата страна. Малка част от присъстващите бяха:
„Организация за закрила на българските граждани“
„20-ти април“
Живко Стоев
Николай Стоилов
„Велико Търново за гората“
Атанас Атанасов
Васил Алексиев
Васил Кльонков
„Възрожденци“
Г.О.Р.А.
Клуб „Дертлиев“
„Комитет за национално спасение“
„Войнски съюз „Васил Левски““
„БНО „Шипка““
    Предстои втори форум с патриотична насоченост, за който допълнително ще бъде предоставена информация. Форумът остава отворен за всички патриоти и родолюбиви организации, които желаят да се присъединят към „Обединени за България“.
    България има отчаяна нужда от истински родолюбци, които безкористно да работят за нея. Които да поставят благото на народа и Родината над своето лично благо. Именно тази саможертва ще е начинът, с който ще се оправят нещата в България. Без жертва няма сполука!
    Днес се събрахме 60 души, които си обичат Родината и искат българският народ да получи тези хубави условия на живот, които заслужава. В България има още много като нас, които милеят за всичко що е българско.
    Братя и сестри българи, станете част от „Обединени за България“. Само чрез обединение можем да постигнем желания ефект. Ако не сме сплотени – ще продължават да ни мачкат и скоро няма да има дори спомен от Великия български народ. Ще бъдем претопени, ще отцепят някоя южна част от България, ще заселят нелегални мигранти и с нас е свършено.
    Колкото по скоро се опомним и обединим, толкова по-скоро ще спрем този процес за заличаване на татковината ни. Съединението прави силата – взимайте пример от девиза на Република България, както и от тези, които се крият под него. Трябва да знаете и че колкото по-голямо е разединението, толкова по-голямо ще е поражението!
    Да живее България!
Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x