Общественото обсъждане

Вчера /05 септ 2021 г./ от ОЗБГ организирахме и проведохме обществено обсъждане в Борисовата градинка в Бургас.

То е във връзка с предстоящите противоепидемични мерки, които ще засегнат и нашите деца, а именно: онлайн обучение и недопускане на деца в ЦДГ, чийто родители не са ваксинирани. За нас това са репресивни мерки от страна на държавата срещу децата ни и ще се противопоставим по какъвто начин можем.

Обществото обсъждане премина много добре. Имаше няколко точки в дневния ред като например какви ще бъдат ограничителните мерки, какво ще се предприеме оттук-нататък. Обсъдено е и създаване на структури в различни градове, не само в Бургас. Дискутирани са и мерките, които ще бъдат предприети, ако се стигне до това децата да ходят с маски в предучилищните групи и в школата, само ваксинирани родители да имат право да си пускат децата на детска градина и т.н.

По време на общественото обсъждане се чуха различни мнения. Показаха се и документи. Ще се работи за сформирането на група от нормални хора, които да не допускат репресивни мерки не само срещу гражданите, но и срещу нашите деца.

Различни хора вече започнаха да се организират в социалните мрежи и в други приложения за общуване. Но това вече се случва и на живо. ОЗБГ също започва да организира хората и в краен случай ако се наложи, може да се стигне до гражданско неподчинение.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x