ОЗБГ подкрепи протеста на бизнеса

От „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ подкрепихме протеста на бизнеса в Бургас, който започна от Областната управа, след което беше организирано шествие по централните улици на града. В събитието взеха участие около 500 души, които са недоволни от репресивните и безсмислени мерки.

ОЗБГ и ще продължава да организира хора срещу репресивните мерки, както го правим и досега, защото това са мерки, които трябва да бъдат премахнати. Битката за тяхното премахване е битка за оцеляването на България.

Бисер Русимов и Стефан Петров от ОЗБГ
Бисер Русимов и Стефан Петров от ОЗБГ

Относно протеста и мерките, Стефан Петров от ОЗБГ каза следното:

Докато течеше протестът в Бургас от Българската асоциация на заведенията /БАЗ/ и Сдружението на заведенията в България /СЗБ/ разпространиха ново становище, в което споделят категоричното си несъгласие с преназначаването на служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров и служебния министър на туризма Стела Балтова. Според тях продължаването на работата на тези двама служебни министри говори само едно – десетките писма, стотиците изявления в медиите и хилядите скандиращи под прозорците на властта на хора от нашия бранш остават пренебрегнати. И добавят, че властимащите отказват да чуят и разберат исканията им за справедливост и равнопоставеност в защита на основното им право на труд.

Има добро решение срещу медицинските терористични мерки и тези, които ги мислят и налагат:

Едно добро решение
Едно добро решение

ОЗБГ подкрепя позицията на БАЗ и СЗБ, и ще продължава да участва в мероприятия, насочени срещу гнусните мерки, които ни налагат и от които страдат бзинесът, децата ни и гражданите!

* * *

ВАЖНО е да направим едно уточнение, за да няма после неразбрали. За протеста разбрахме от организатора в Бургас. Знаехме, че ще бъде протест на ресторантьорите, но се присъединиха хора от игрални зали, сватбени агенции, детски центрове, фризьорски салони и т.н., и се превърна в протест на бизнеса.
В интернет плъзнаха коментари, че протестът бил организиран от дългокосото протеже на ГЕРБ, че повечето били герберуги, че протестът бил политически, който го подкрепя е обвързан с ГЕРБ и т.н. За нас протестът е организиран от бургазлия, а кой си мисли, че го е организирал, кой какви помисли има и т.н. нас това не ни вълнува.
ОЗБГ не слугува на нито една от гнусните партии, които са се пръкнали на родна земя, не ги подкрепяме и не сме били и няма да бъдем обвързани, докато не се появи партия, която наистина да работи безкористно за благото на България.Непоносимостта ни към партиите и особено към ГЕРБ и ДПС е пословична, и така ще си остане. Ние подкрепихме протеста, защото считаме, че налаганите мерки са убийствени за бизнеса, за децата ни и за българите. Ще продължаваме да се борим както срещу вредни партии, така и срещу вредни мерки!

*Всички снимки и видеа в публикацията са собственост на ОЗБГ и използването им е забранено без изричното разрешение на Организацията

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x