ОЗБГ е против медицинския терор, който се налага!

Позиция на „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ във връзка със заповед номер РД-01-856/ 19.10.2021 г. на неуважавания от нас Министър на здравеопазването Кацаров. Заповедта е налична на следния интернет адрес:
https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/10/19/zapoved_merki_19_10_2021_2.pdf

Уважаеми представители на български медии,
Уважаеми представители на български институции,
Неуважаеми Кацаров,

Настоящата позиция изпращаме до представители на български медии, до Президенството, до Министерски съвет, до Министерство на здравеопазването.

Поводът за позицията на ОЗБГ е заповедта на Кацаров, с която се налагат строги противоепидемични мерки на територията на България, влизащи в сила от 21.10.2021 г.

ОЗБГ е организация, която има за цел да закриля българските граждани. Здравето на нашите сънародници е от първостепенно значение и ние сме загрижени за всички действия и бездействия, които се предприемат от българските институции, относно здравословното състояние на бъларския народ.

От ОЗБГ не сме против ваксинирането, а сме против начина по-който ни се налага. Ние сме на мнение, че ваксинирането трябва да е въпрос на личен избор и всички граждани трябва да имат равни права, без значение дали са ваксинирани или неваксинирани. Ще цитираме и член 6 от Конституцията на Република България, който гласи:

(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

За нас е недопустимо, че ваксиниран ще има повече права от неваксиниран и считаме, че заповедта на Кацаров е не само безумна, но и противоконституционна. От тази заповед ще се облагодетелстват предимно банки и големи хранителни магазини, по-голямата част от които са чужда собственост, а родният бизнес ще пострада. Ще пострадат стотици хиляди българи, а виновникът за това ще е Кацаров.

Заведения, търговски нехранителни обекти, центрове, спортни зали и други, ще претърпят финансови загуби, които няма да бъдат покрити нито от държавата, нито от Кацаров.

Образованието също ще пострада, както и нашите български деца. Учители, преподаватели, ученици, студенти, детски градини и други подобни – ще станат жертва на индивида Кацаров и неговата неадекватна заповед.

От ОЗБГ няма как да уважаваме и подкрепяме индивид, за който сме на мнение, че работи против интересите на българското общество. Действията на Кацаров пораждат някои въпроси:
1. На кого интересите обслужва Стойчо – на България или нечии други?
2. Заповедта е издадена, за да предпази българския народ от заразата или защото някой така е казал на Кацаров и/или го е стимулирал по някакъв начин?
3. Кацаров наясно ли е с негативните последствия, които ще възникнат от издадената заповед и ако е наясно, то защо е издал заповедта?
4. Кацаров национален предател ли е?

Относно заповедта и убийствената ситуация, в която са поставени голяма част от българите, от ОЗБГ настояваме за:
1. Оставката на Кацаров, както и да бъде разследван за антибългарска дейност.
2. Отмяна на заповедта.
3. Отпадане на дискриминативните условия, които разделят хората на ваксинирани и неваксинирани.

Чао, Стойчо!
Чао, Стойчо!

От ОЗБГ считаме, че това което се случва е медицински терор, медицински фашизъм, управленско безумие и всичко това трябва да бъде спряно възможно най-скоро. Считаме, че това не се прави за благото на българския народ, а е прикрито обслужване на чужди интереси от някой и за нещо.

От ОЗБГ подкрепяме всички протести, които ще се проведат в страната днес и през другите дни, подкрепяме и всяка една законна форма на съпротива срещу индивиди като Кацаров и техните репресивни, фашистки, дискриминационни и други подобни действия срещу българския народ.

Сканирай това
Сканирай това

Великият българин Васил Левски е изрекъл много мъдри думи по различни поводи, но за него най-важно е било да служи на България и българския народ. Част от тези думи са следните:

„Предателите трябва да се убиват!“

Сподели публикацията:

Остави коментар

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x
()
x