Протест срещу медицинския фашизъм

Днес в Бургас беше проведен протест на граждани. Протестът е срещу новите репресивни мерки от страна на здравното министерство, които уж имат за цел да ограничат заразата от Ковид. Реално тези мерки нито ще ограничат заразата, нито ще помогнат на хората. Напротив, те са убийствени за дребния и средния бизнес и ще пострадат стотици хиляди българи.

Събитието започна от сградата на РЗИ-Бургас, след това хората преминаха през няколко бургаски булеварда и улици, стигнаха до Областна администрация и се върнаха пред РЗИ. Беше блокиран и един от ключовите за града булеварди. Протестите в Бургас ще продължават всеки ден, както и в други градове ще има.

Около 500 души се обявиха против неадекватните министерски мерки, които бяха наложени от министъра Стойчо Кацаров. Исканията на обществото са този сертификат да отпадне, ваксинирани и неваксинирани да имат равни права, а не да се дискриминират едните за сметка на другите и министър Стойчо да подаде оставка.

ОЗБГ взе активно участие в протеста, защото ние сме на страната на  българския народ, а не на страната на вредни за родината ни държавници и други подобни индивиди. Както хората, така и ние, сме на менение, че това не са мерки, а медицински фашизъм, репресия, унищожаване на бизнеса. Без значение кой е на власт, действията на управляващите са малоумни и антибългарски, и ще им се противопоставяме с каквото можем.

От ОЗБГ не сме против ваксините, а против начина, по който ни се налагат. Изпратихме и позицията на организацията до медии и институции. Борбата срещу уродливите управляващи продължава и вярваме, че българският народ ще се събуди и осъзнае, и ще се обединим срещу тираните.

Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x