Тайният списък на Фейсбук

Еврейската платформа Фейсбук, освен всички ползи, които носи на потребителите си, има и редица недостатъци. Един от най-големите е свободата на словото, която от ден на ден бива ограничавана. Заради това социалната мрежа може да бъде наричана и Цензурбук.

Оказа се и че години наред Фейсбук е събирал хора и организации, които са определени като расистки, терористични, хомофобски и т.н. Всичко това се прави в името на сигурността или поне така казват от Фейсбук. Този списък бе таен, но преди няколко дни изтече в интернет. Списъка може да го разгледате ТУК.

В него хората и организациите са около 4000 и са подредени в 4 категории. Присъстват и няколко родолюбиви български организаии, които за Фейсбук са опасни. ОЗБГ или нейни членове не са в този списък, въпреки че срещу Фейсбук страницата и групите на организацията има постоянни доклади, които в 95% са неоснователни, но еврейската социалка е на друго мнение.

Ще дойде време, когато тази нелицеприятна еврейска лицева книга ще бъде изгорена и ще се надяваме индивидите, които са отговорни за изтичане на информация, ограничаване свободата на словото и т.н., да бъдат смачкани от закона, а може и от обществото!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x