ОЗБГ на 5 години

Днес „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ има полуюбилей – навършваме 5 години.

Дълъг и трънлив е пътят на родолюбието. През изминалото време бяхме хулени, осмивани, посрещаха ни с камъни, не вярваха в нас, искаха да ни сломят, изтъргуват, претопят, смачкат. Едни ни ласкаеха с користна цел, други ни заплашваха, трети стояха и наблюдаваха как и кога ще се погубим. Имаше шепа хора, които повярваха в ОЗБГ. Те знаеха, че веднъж тръгнали – няма да се спрем пред нищо и никой!

Така за 5 години ние се доказахме с нашите над 200 дейности в полза на обществото. Те включват изразяване на гражданска позиция, каузи, помощ на хора, организиране на патриотични събития, бюрократични борби и т.н., и т.н. Заслужихме си доверието и уважението на тези, които в началото бяха против нас. Виждайки нашата искреност, неопетненост и реални действия, част от тях започнаха да ни съдействат. Това е ясен сигнал какво е ОЗБГ – уникална организация с уникални членове и съмишленици и с уникално чисто родолюбие!

През годините срещнахме много препятствия, които преодоляхме. Това ни направи още по-силни, сплотени и ползотворни за България. Показахме, че обединението е важно за оцеляването и словата „Спасението е в обединението!“ се превърнаха в един от нашите пътеводители. ОЗБГ сме сила, която нараства с всеки изминал ден. Пред нас пътят е дълъг, но ние знаем как да вървим! За България идват светли дни и ние ще бъдем част от тях!

Благодарим на всички наши съмишленици, благодарим на всеки един българин, който ни е подкрепял, благодарим на всички медии, които са давали гласност на родолюбивите ни дела, благодарим на всеки служител на институциите, който ни е помагал, благодарим на всички организации и други структури, с които имаме съвместни каузи, благодарим и на всички вас, които повярвахте в ОЗБГ и ни потърсихте за помощ. Вярваме, че занапред сплотеността помежду ни ще е още по-силна и по-успешна за благото на нашата родина. Благодарим ви!

Да живее България!

Сподели публикацията:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Остави коментар

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x
()
x