Да помогнем на Галин Балков!

39-годишният бургазлия Галин Балков е с остра бъбречна недостатъчност. Налага се да бъде приет по спешност в една от болниците на Истанбул, за да му се направи трансплантация на бъбрек. Животоспасяващата операция е насрочена за 11-ти ноември. Цената за подобна манипулация е 30 000 евро, но не е по силите на Галин и близките му. Към момента е събрана само половината сума.

Средствата са дошли основно от благотворителни мероприятия. Подготвят се и други такива. На 8-ми ноември ще се проведе поетичен спектакъл „Тийнейджърите“, който ще е по стихове на Недялко Йорданов. Ръководители на програмата са Валери и Олег Еличови. Събитието ще е от 20:00 часа в сградата на Областната управа.

На 6-ти ноември в спортна зала „Младост“ ще се проведе среща, посветена на каузата. Организиран е и онлайн търг. В него може да участва всеки.

Бисер Русимов от ОЗБГ, както и Иво Иванов, и Илиан Павлов, от зала за кондиционни тренировки „Explosive gym“, организират благотворителни тренировки по кросфит в спортен център „Електра“. Събитието ще протече под мотото „Спортувайки помагаш“. Нека помогнем, на един млад баща и покажем, че можем да сме задружни!

Благотворителните тренировки по кросфит ще се проведат в две поредни съботи – на 09.11 и 16.11. Организаторите посочват, че на посочените дати всеки може да отиде и да се включи в груповите тренировки, вместо да заплаща такса вход, всеки може да дари средства в поставената на място кутия, кой колкото има възможност.

Дарение може и да се направи и по банков път:
УниКредит Булбанк АД
IBAN #BG55UNCR70001523712910
Галин Величков Балков

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x