Път Дебелт

Почти целият път от село Дебелт до затворническото общежитие „Дебелт“ /ЗО „Дебелт“/ е в окаяно състояние. Огромни дупки и неравности правят преминаването по него опасно за всякакви превозни средства, създавайки предпоставка за пътнотранспортно произшествие. Материалните щети са отделно.

Жител на Дебелт сигнализира на „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ за проблема. От ОЗБГ отидохме на място лично да се уверим за качеството му и се оказа, че на живо е много по-лошо, отколкото ни беше описан. Дори на места няма път, а дупки, наподобяващи кратери.

Правени са и опити да бъдат запълнени с дъски две от дупките, а от друга „наднича“ арматурата на моста, под който минава река Средецка. Водачите на превозните средства трябва да са изключителни внимателни, когато шофират в еднокилометровия лунен участък.

Дупки на пътя
Дупки на пътя

Изпратихме писмо до кмета на Община Средец и до АПИ да се предприемат мерки за ремонт на пътя, защото по него ежедневно преминават десетки превозни средства на работещи в ЗО „Дебелт“, на служители в частни фирми, както и на други хора.

Не е необходима подмяна на цялата пътна настилка, а е достатъчно да бъдат асфалтирани дупките, както и да бъдат отстранени неравностите. От ОЗБГ вярваме, че за благото на обществото нужните ремонтни дейности могат да бъдат извършени и то в кратки срокове.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x