Пожар до село Граматиково

    Днес гранична полиция залавя група мигранти, които са причинили огромен пожар в гората до село Граматиково. Бързата и адекватна реакция на бургаските медии да отразят бедствието, става причина доброволци да поемат към мястото на пожара и да се включат в гасенето му.

    ОЗБГ също помогна за овладяване на огнената стихия, рамо до рамо с пожарникари и съвестни граждани. Размерът на пожара бързо се увеличаваше, но със задружни усилия беше погасен. За радост няма човешки жертви. Изгорели са големи площи от гората, но при желание от страна на държавата, това може да бъде отчасти възстановено.

    Тази случка поражда различни въпроси:
– как са успели мигрантите да стигнат толкова навътре в България при положение, че има ограда и засилено полицейско присъствие?
– някой държавен служител има ли умишлена намеса в безпрепятственото преминаване на мигрантите?
– защо мигрантите са запалили пожара?
– докога българските политици ще търпят тези нашественици и кога ще се вземат адекватни мерки, за да се спре незаконното преминаване на тези същества през българската граница? Какво още трябва да се случи, за да бъдат спрени?
– според информацията в медиите, пожарът е причинен от мигрантите. Но това сигурно ли е? Да не се окаже, че е бил запален от някой с користни намерения и да прехвърля вината на мигрантите? Как е установено, че мигрантите са запалили пожара?

    Също така могат да се направят и някои изводи:
– обединението прави силата! Който има сила, той е в състояние да се справи с всичко и всички!
– няма по-голяма сила от Народа!
– трябва да си пазим природата, защото ни е уникална!
– това не са хора, бягащи от война, това са паразити, дошли да ни завладеят! Това не са мигранти и бежанци, това са окупатори, които нямат място в Родината ни!

    Да живее България!

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x