Покана за публична среща

    ОЗБГ получи покана за участие в публична среща:

***
Уважаеми младежи,

Имаме удоволствието да Ви поканим на публична среща с представители на Посолството на Руската Федерация, която ще се проведе на  17.01.2017г. (вторник) от 17:00 в зала „Георги Баев“ в Културен център „Морско казино“, гр. Бургас.

Поводът за срещата е стартиралата от 15 ноември 2016г. кампания за набиране на български студенти в безплатна форма на обучение в руските университети и ВУЗ-ове за 2017/2018 учебна година. На мероприятието ще бъде презентирана официалната програма на  Правителството на Руската Федерация, по която се  дава възможност за  безплатно обучение в  500 руски висши учебни заведения, по над 650 направления и специалности.

При желание от Ваша страна, всеки от Вас ще може да зададе своите въпроси към представителите на Посолството на Русия!

Ще се радваме да уважите поканата ни!

С уважение,
г-н Димитър Кадиев
Регионален представител на
„Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД”
***

    Приехме поканата и отидохме на събитието, където взехме активно участие. Зададохме въпроси, на които ни беше отговорено изключително компетентно, разменихме контакти и занапред сме готови на съвместни инициативи. Високопоставените гости от руското посолство в България имат желание да помогнат на българските студенти да получат едно добро образование в Русия. Целта им е не да отчуждават българските студенти от родината им, а напротив – да им помогнат да се развиват в България.

    Надяваме се това сътрудничество да е в голяма полза на бъдещите български студенти и докторанти. А, към тях отправяме молба да не забравят Родината си. Където и каквото образование да получат, да се завърнат в България и да допринасят за просперитета й.

« на 3 »

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x