Протест в Бургас – 30.01.16

    Времето беше прекрасно. Събрахме се около 80 човека. Малко бяхме, но духът ни беше като за много! Полицаите бяха почти колкото нас. Явно бяха уплашени от мирния протест, но така и не разбрахме причината за тази уплаха. Имаше и няколко представители на медиите. Естествено, след протеста се появиха и статии, които не отразяват истинската действителност, а бяха изменени от продажни или некомпетентни журналя.

    Центърът и кафетата бяха пълни с хора. Почти всички само гледаха и снимаха. Никой не прояви желание да се включи, да зададе въпроси, да даде интервю, да поиска някаква информация. Българите сме едно апатично племе! Пълно е със сеирджии, а борбените хора сме малко. Имаше и такива, които ни се смееха. Интересно ще е, когато станат абсолютни роби на цигани, мигранти и мюсюлмани, тогава пак ли ще се смеят?!

    Случайно разбрахме, че някакъв бивш пожарникар щял да идва на гарата. Бил важна клечка, но на въпроса кое или какво му е важното – никой не отговори. Някой от протестиращите каза, че бил турско-американски слуга, след което последваха викове „Турски подлоги“. Не разбрахме какво имат предвид, а оставяме на читателите сами да си направят изводите :).

    Да живее България!


[intense_row]
[intense_column size=“6″ medium_size=“6″ small_size=“12″ extra_small_size=“12″][/intense_column]

[intense_column size=“6″ medium_size=“6″ small_size=“12″ extra_small_size=“12″][/intense_column]
[/intense_row]

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x