Протест в Бургас – 23.01.16

    На 23.01.2016 г. бе вторият протест срещу безобразията в България. Организаторът на протеста покани и ОЗБГ да вземе участие и да съдейства за организацията. Първоначално протестът беше обявен за 16:00 часа, но в последния момент от общината го промениха за 12:00.

    Протестът е срещу мигрантите, разформироването на ВВС и армията, ислямската опасност и предателите във властта. Конкретните искания са:

1. Да бъде върната наборната военна служба и армията ни да е редовна, а не професионална.
2. Да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония. Да бъде изпратена армията да охранява границата, а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си, както и да бъдат дадени законови гаранции, които да защитават граничарите, които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани, съдени и т.н.
3. Да бъдат отделени пари от бюджета за закупуване на военни изтребители и бомбардировачи. Да имаме собствени ВВС.
4. Да бъдат обискирани всички джамии, проверени по документи
5. Да се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата, включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица.
6. Да бъдат разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления. В този ред на мисли да се създадат нови полицейски управления, в малките населени места, със завишени нива на битовата, особено циганската, престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци. Искаме да живеем в едно чисто и свято Отечество, за каквото си е дал живота Васил Левски.

    Този път времето беше хубаво и се събраха около 100 човека, а при лошото време и дъжда имаше повече хора. Явно патриотизмът на повечето трае по-малко от седмица. Имаше и такива, които бяха само, за да се покажат пред камерата. Благодарни сме на тези, българи, които днес дойдоха. Може да бяхме малко, но това сме истинските родолюбци, а не тези, които са „силни“ зад компютрите.

    Заради квазипатриотите сме в това положение. Нужни са хора, които смело и открито да покажат позицията си, да изкажат мнението си и да не се поддадат на натиска на държавния апарат. Държавата е народът, а не шепа продажници!

    Много хора казаха и писаха, че ще дойдат, но не го направиха. Те не разбират, че по този начин вредят и на себе си. Един ден ще го разберат, но ще е късно. Дано не се стига до там, но както сме тръгнали, пагубният ден няма да е далеч. България загива!

    Незнайно за нас, а и за повечето хора, часът беше сменен. Може да е имало основателна причина, но може и да е нямало. Все пак това не попречи на протеста. Ако е направено основателно – добре, но ако е направено с цел осуетяване на протеста – жалко за тези, които са го направили. Това доказва какви продажни подлоги са, колко са дребни и как заслужават вечни страдания.

    Имаше засилено полицейско присъствие. Това е отлично, НО … Защо има толкова много полицаи на мирен протест с ясен организатор, ясни искания, ясна програма?! Защо тези полицаи не свършат нещо по-полезно като да ловят мигранти и каналджии, да обхождат селата и да противодействат на циганската престъпност или някаква друга полезна дейност?! Но не те са виновни. Някои от техните продажни началници са гнилите ябълки. Тези утайки, които се продават на турци, цигани и чужденци. Тези високопоставени отрепки, които работят против интересите на България.

    Това не е всичко от милиционерска страна. На някои от протестиращите искаха лични карти, записваха им данните, отправяха устни предупреждения да се спазва редът. Искат да откажат хората да протестират. Това също идва от някои от техните началници. Тежко и горко им на момчетата, които са на улицата. Въпросът е: това полицейски началници достойни за уважение ли са или обикновени мърши, заслужаващи презрение?!

    Предният път и сега излязоха различни статии в медиите. Не бяха показани целите клипове, публикациите бяха изкривени. Продажните медии също оказаха своето влияние, но това няма да ни спре. Някои от медиите са жалки и си го знаят. Има и такива, които са обективни, но са на изчезване. В днешно време съществуват различни начини как да осведомим хората и истината да достигне до тях. Няма да има рязани клипове, грешна информация и съкратени публикации.

    Една от малкото медии, които отрази всичко, както си беше, е Алва.тв. На ТОЗИ линк може да видите клип без манипулация. Сега очакваме приказки, че сме под шапката на партия, някой ни дава пари и т.н. Глупости, с които сме свикнали. Ние правим каквото трябва, а да става каквото ще!

    Ултраси сме били, скинари сме били, хулигани, отрепки, паплач, сган, малоумници, идиоти и т.н. За разлика от тези, които само говорят, колкото да движат въздуха, ние правим нещо. Излизаме и искаме да се промени живота в България. Всички да са добре, а не само шепа българи, циганите. Гръбнакът на държавата е средната класа! Тези, които ни оплюват са дребни, страхливи плазмодии. Амеби, подвластни на някой мазняр. Самите те знаят, че са нищожества и искат да изпъкнат, обиждайки нас. За тяхно съжаление това няма да им се получи. Вътре в себе си знаят, но не искат или не могат да изрекат на глас нашето истинско име, с което се гордеем и с което даваме пример на милиони българи – патриоти.

    Трябва да има цялостна промяна на статуквото в България. Не може партия като dps да се разпорежда на територията на България. Прочетете какво гласи член 11, ал. 4 от Конституцията на Република България. Време е тази турска партия да бъде закрита! Време е пипалата й да бъдат отрязани, но първо да последваме румънския пример и да започнем от големите рибешки тикви!

„Рибата се вмирисва откъм главата, но промяната идва откъм опашката“

    Трябва да се променят и много други неща, а време няма. Ден подир ден се приемат закони, изменения  в закони, подписват се договори, както и други действия, които са в ущърб на Родината ни. Има си законни начини как да се спре това. Първата стъпка е да следваме девизът на страната ни, изписан върху сградата, където упорито се работи против съгражданите ни и Родината ни:

„Съединението прави силата“

    Да живее България!

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x