Събитие за бизнеса

ОЗБГ получи покана да вземе участие в събитие, което се провежда два пъти месечно в град Бургас. Събитието се организира от бизнесмена Николай Кадийски и е в подкрепа на бизнеса.

Събитието представлява среща в неформална обстановка. Канят се представители на местния бизнес, които се запознават, обменят идеи, предлагат работа или намират нови служители. Идеята е всеки да бъде полезен на другия, но и на себе си, както и бизнесът да остава и да се развива в града ни. Тоест, на фирма Х й трябва човек, който да й изработи уебсайт. Фирмата Х няма да търси специалист от друг град, а ще наеме този от Бургас. По този начин всичко остава в Бургас и ежедневно имаш възможност да се срещаш с възложителя/изпълнителя.

На срещите присъстват предимно млади и готини хора, които са бизнес ориентирани, но и умеят да се забавляват. Те са отворени за предложения, имат идеи и притежават смелостта да ги реализират.

Представителите на ОЗБГ, взели участие в събитието, споделиха, че е полезно, приятно и определено си заслужава да бъде посетено.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x