В Сливен

    На 18 август 2016 г. „Организация за закрила на българските граждани“ (ОЗБГ) беше поканена в град Сливен. Поканата беше във връзка с основаването на комитет „Национално освободително движение за чиста и свята Република“. Комитет, който да служи на обществото, а не против него.

    Идеята за комитета, както и главен комита, е на г-н Веселин Марешки. Обясни какво представлява комитетът, каква ще е целта му, как ще действа и т.н. След това започна да говори за президентската си кампания. Защо ще се кандидатира, какви са амбициите му, как смята да ги осъществи, какво да очакват хората.

    В залата присъстваха около 150-200 граждани, предимно от Сливен, които бяха дошли да видят и чуят г-н Марешки, както и да зададат въпроси. Получи се добра среща, в която имаше и диалог с гражданите. Основното, което ги интересуваше беше дали ще продължи ли г-н Марешки, дори ако не спечели изборите, да извършва същите дейности, които да подпомагат живота на нормалния човек.

    ОЗБГ беше поканена да изслуша г-н Марешки и ако има желание да се включи в комитета. Като цяло сме доволни от това, което чухме и се надяваме г-н Марешки да изпълни казаното, ако стане президент или получи нужната за това власт. В случай, че не спечели на изборите, му пожелаваме да продължава да помага на хората, както го прави в момента с горива и лекарства. Има много добри предложения, които ще са в полза на народа, но са толкова добри, че най-вероятно няма да бъде допуснат да ги реализира.

    Към момента ОЗБГ няма да се присъедини към комитета, но е отворена за всяка една дейност, която е за България и народа български. Когато става дума за родолюбие не трябва да гледаме кой какъв е, а кой какво прави. Не трябва да се гледа кой е бил еди какъв си преди, кой е бял, кой зелен, кой червен и т.н., а трябва да се обединим и да работим заедно за благото на народа и Родината.

     Да живее България!

 

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x