„За мен най-важна е България!“

За 5 години ОЗБГ има близо 200 дейности. Бисер Русимов е един от двигателите на ОЗБГ и е участвал в по-голямата част от дейността на организацията. Доказал се е като истински родолюбец с делата си, а не само на думи.

Отзовавал се е на различни сигнали, помагал е на всякакви хора, извършвал е най-разнообразни патриотични дела. Всичко е правено напълно безкористно. Тласкан е единствено от любовта към майка България. За отдадеността , чистотата в намеренията си и полезността си, Бисер е награждаван от Гранична полиция, Община Бургас и вестник „24 часа“.

Като НПО имаме ограничени от закона възможности. Това означава, че помощта ни достига до определено ниво. За да преминем това ниво, трябва да направим нещо, което досега не сме правили. Искаме ли да вървим напред е нужно самите ние да се развиваме, защото колкото по-силни и сплотени са членовете на организацията, толкова подкрепата към българския народ ще е по-голяма!

За целта Бисер обмисля едно решение, което е изключително както за самия него, така и за ОЗБГ. Около година се проточват срещи и разговори, но накрая „камъкът“ е хвърлен. Бисер Русимов се превръща в първия излъчен човек от ОЗБГ, който ще се кандидатира за общински съветник на предстоящите местни избори!

Влезе ли Бисер в общинския съвет, размахът на ОЗБГ става още по-мащабен. Развитието му е ясен индикатор и за развитието на патриотичната структура. Чрез човек в местния парламент, който е там да защитава интересите на обществото, а не своите лични, ОЗБГ ще бъде още по-успешна. Стъпка по стъпка ще покорим и други върхове!

Намерението на Бисер е повлияно и от друго щастливо стечение на обстоятелствата. През годините ОЗБГ се срещна с много хора, пресякоха се много човешки съдби, нагледахме се на всякакви родолюбци. Но един от всички българи, с когото намерихме общ език, беше Константин Бачийски. Българин, бургазлия, съмишленик, общественик, филантроп, общински съветник, бизнесмен, мотиватор, стратег, прагматик, смел, човечен – това са една малка част от думите, с които може да бъде описан. Той е уникален!

С него имаме реализирани няколко каузи: дарения, Турция, напътствия на хора, помощ на различни личности, борба срещу замърсения въздух и т.н. Най-голямата ни обща победа е тази в Турция. С всеобщи усилия успяхме да неутрализираме нарушенията при гласуването за избор на народни представители и благодарение на нас турската партия ДОСТ не успя да се вклини в управлението на българската държава. Това е историческа победа за България!

Поради изложените причини, от ОЗБГ решихме Бисер да е в листата на партията на Бачийски. Бисер ще участва от гражданска квота и няма да е партиен член. Листата няма да се подрежда според „наши и ваши“, а всеки ще се бори за преференции. Бисер има нужда подкрепата на всеки един човек, за да стане общински съветник и помощта му към обществото да нарасне значително!

Днес, на пресконференция, организирана от ОЗБГ, Бисер Русимов официално обяви своите намерения и даде сериозна заявка, че има равни, а дори и по-големи, шансове от много от кандидатите за общинския съвет. Бисер е човек на действието, разпознаваем е, харесван е, следва пътя на истинското родолюбие и притежава редица положителни качества. Той е идеалът за общински съветник!

Вижте пълен запис от пресконференцията.

Преди края събитието, на Бисер Русимов му беше зададен въпрос от журналист. Но, преди да чуете отговора, станете на крака пред величието на това момче от ОЗБГ!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x