Автокино пред сараите

Днес се проведе първото по рода си автокино на територията на община Бургас. Уникалното на събитието е, че автокиното беше на общинския паркинг, който е точно пред сараите на Ахмед Доган в парк “Росенец”.

На паркинга бяха поставени още палети и дори имаше контейнер, но ги разчистихме. Подчинените на агарянеца Ахмед Доган не успяха да саботират събитието. Донесохме и пуканки,за да бъде удоволсвието от гледанетооще по-голямо.

Филмът, който беше излъчен, се казва „Свобода или смърт“ на големия български режисьор Никола Корабов. Филма може да гледате тук:

Близо 30 години филмът е забранен от комунистите да се прожектира, но вече няма кой да го забрани. Както Христо Ботев е искал да освободи българската земя, така и ние отидохме на българска общинска земя, пред сараите, за да гледаме филма и да покажем, че ще освободим и тази наша земя.

Преди няколко месеца имаше бариера и достъпът на хора бе ограничен, но с всеобщи усилия успяхме да освободим и тази българска земя. Борбата продължава до пълното освобождение!

Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x