Национален протест в София

На 2 септември се проведе национален протест в София. Десетки хиляди българи дойдоха, за да поискат оставката на корумпираното и антибългарско правителство. Наглите управници не подадоха оставка към момента, но протестите продължават, докато не постигнем победа!

Поискани бяха оставките на Бойко и Гешев, но не само те са вредни за България. Други „отровни“ елементи са агарянина Ахмед Доган Пеевски и т.н. Всички те трябва да бъдат изчегъркани от управлението на държавата ни.

Преди обяд имаше сблъсъци с полицията, но след това всичко бе спокойно. Много от хората се разотидоха, за да съберат сили и да се върнат вечерта. Полицаите бяха стотици и пазеха Министерски съвет и Партиения дом.

ОЗБГ взе участие в протеста и подкрепя исканията на протестиращите. Ние също сме на мнение, че това правителство трябва да си отиде, придружено с разследване, съд и присъди. Убедени сме, че при адекватни действия на институциите, ще се докаже огромна вина.

ОЗБГ и съмишленици
ОЗБГ и съмишленици

Българи от всички краища на родината ни бяха дошли, за да изкажат недоволството си от управляващата корумпирана и антибългарска сган.

Част от протестиращите са съмишленици на ОЗБГ. Това са известни бургаски родолюбци, като единият от тях беше Константин Бачийски. ОЗБГ и Бачийски си партнират в различни казуси с обществено значение и на протеста бяха рамо до рамо срещу политическата мафия.

Стефан Петров от ОЗБГ и Константин Бачийски
Стефан Петров от ОЗБГ и Константин Бачийски

Вечерта отноо имаше сблъсъци с полицията. По тях бяха хвърляни различни предмети, бомбички, фойерверки. В даден момент полицията атакува протестиращите. Имаше бити и обгазени. По вътрешните улички полицаи гонеха хората и ги налагаха с палки.

Борбата продължава в името на родината ни. Ще се борим до самия край – колкото и с каквото е нужно. Не го правим за себе си, правим го за България. От нас, българите, зависи дали отново ще паднем под робство или ще светли дни.

Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x