Национален протест в София

На 2 септември се проведе национален протест в София. Десетки хиляди българи дойдоха, за да поискат оставката на корумпираното и антибългарско правителство. Наглите управници не подадоха оставка към момента, но протестите продължават, докато не постигнем победа!

Поискани бяха оставките на Бойко и Гешев, но не само те са вредни за България. Други „отровни“ елементи са агарянина Ахмед Доган Пеевски и т.н. Всички те трябва да бъдат изчегъркани от управлението на държавата ни.

Преди обяд имаше сблъсъци с полицията, но след това всичко бе спокойно. Много от хората се разотидоха, за да съберат сили и да се върнат вечерта. Полицаите бяха стотици и пазеха Министерски съвет и Партиения дом.

ОЗБГ взе участие в протеста и подкрепя исканията на протестиращите. Ние също сме на мнение, че това правителство трябва да си отиде, придружено с разследване, съд и присъди. Убедени сме, че при адекватни действия на институциите, ще се докаже огромна вина.

ОЗБГ и съмишленици
ОЗБГ и съмишленици

Българи от всички краища на родината ни бяха дошли, за да изкажат недоволството си от управляващата корумпирана и антибългарска сган.

Част от протестиращите са съмишленици на ОЗБГ. Това са известни бургаски родолюбци, като единият от тях беше Константин Бачийски. ОЗБГ и Бачийски си партнират в различни казуси с обществено значение и на протеста бяха рамо до рамо срещу политическата мафия.

Стефан Петров от ОЗБГ и Константин Бачийски
Стефан Петров от ОЗБГ и Константин Бачийски

Вечерта отноо имаше сблъсъци с полицията. По тях бяха хвърляни различни предмети, бомбички, фойерверки. В даден момент полицията атакува протестиращите. Имаше бити и обгазени. По вътрешните улички полицаи гонеха хората и ги налагаха с палки.

Борбата продължава в името на родината ни. Ще се борим до самия край – колкото и с каквото е нужно. Не го правим за себе си, правим го за България. От нас, българите, зависи дали отново ще паднем под робство или ще светли дни.

Да живее България!

Сподели публикацията:
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x