Дарение от ОЗБГ за Мишел

Преди няколко дни Мишел Спасова публикува в личния си Фейсбук профил следния текст:

„Здравейте, приятели! Имам нужда от помощта ви! Понеже се приместих в общинско жилище, имам нужда от хладилник и пералня, но нямам такава възможност да си ги купя, до момента съм събрала 50 лв! Аз свиря на китара, но парите ми отиват за храна всеки ден, и ми се разваля храната от топлото време и това е голям разход за мен! Моля ви, ако имате сърце да ми помогнете! За пералня имам голяма нужда! Ако някой има излишен хладилник или пералня, да продава на добра цена, моля да ми пише на лично съобщение!“

От ОЗБГ помогнахме на Мишел Спасова като й дарихме телевизор, ДВД, малък любителски дрон и 50 лева. Съмишленик на ОЗБГ се свърза с нас и дари хладилник. Днес Стефан Петров и Георги Братанов от ОЗБГ занесоха нещата, а Мартин Пенчев от „Групата на групите“ закупи пералня, която ще бъде доставена в кухнята на момичето.

Всеки друг, който желае да помогне на Мишел Спасова, може да й пише в личния Фейсбук профил ТУК. Благодарим на всички, които се отзоваха и които ще се отзоват. Спасението е в обединението!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x