Казус с жълта/синя зона

Преди няколко дни гражданин си паркира колата на жълта зона. Това са няколко места на улица „Славянска“ точно пред сградата на филхармонията. Заради ремонта пред зданието има 6-7 места, които се водят жълта зона и човекът е получил разрешение да паркира на тези места.

След няколко часа получава СМС, че му е поставена скоба. Отива да види каква е причината и установява, че вече не е жълта зона, а синя. През тези часове служители на Община Бургас са пребоядисали паркоместата, направили са ги синя зона и са сложили скоба на човека. Той заплаща сумата от 25 лева, за да му бъде освободена колата.

Казус с жълта/синя зона
Казус с жълта/синя зона

Обърна се към ОЗБГ за разрешаване на несправедливостта. Заедно с потърпевшия отидохме до ОП „Транспорт“ да говорим с някой от началниците и да разберем как проблемът може да бъде разрешен.

Посрещна ни ръководен кадър, на когото обяснихме проблема. Човекът беше изключително любезен и разбран, написахме жалба и след 15 минути парите на човека за скобата бяха възстановени.

Това показва, че когато Община Бургас иска да работи в полза на гражданите, то това може да стане бързо и лесно. От ОЗБГ благодарим на служителя на ОП „Транпсорт“ за своевременната и адекватна реакция.

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x