Обръщение на ОЗБГ

На прага сме на новата година. И 2021-а се изтъркули, и сме готови за новите предизвикателства, които ще бъдат поднесени от 2022-а.

Изминалите месеци бяха белязани от редица събития, които оказаха и тепърва ще оказват въздействие върху България, и вярваме, че ще настъпят много хубави дни за целия български народ.

За родолюбивата ОЗБГ това беше една добра година. Десетки дейности и казуси – помощ на хора, сигнализиране за нарушения, показване на непоколебима гражданска позиция, както и радост в личен план за членовете, представителите и съотечествениците ни.

Към ОЗБГ се присъединиха и нови съмишленици – нови будни и достойни българи, които искат безвъзмездно да дадат своя родолюбив принос за родината ни, а искрената благодарност, която хората ни поднасяха, беше най-ценното и най-важното за нас.

През новата година от ОЗБГ очакваме да помогнем на още по-голяма част от обществото, да решим повече и по-сложни казуси, да привлечем повече хора в родолюбивата ни кауза за една по-добра България.

На всички българи, а и на нас самите, пожелаваме здраве, родолюбие и безспирна закрила на всичко що е българско. Винаги да сме с високо вдигнати глави, да отстояваме храбро обичта си към България и да не позволяваме да ни бъде отнета!

Весело посрещане на новата година!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x