СБК – кръгла маса

    Съюз на Българските Командоси (СБК) организира кръгла маса в град Бургас. Основната тема на кръглата маса беше „Противодействие на младежката престъпност“, а подтемите бяха Противодействие на младежката престъпност и агресия в училищата, Стартиране на кампании, Насърчаване на младежите към спорт, Изграждане на мобилни групи, Обучение за оказване помощ в кризисни ситуации и други.

    В кръглата маса участие взе и представител на Гранична полиция. С изключение на членовете на СБК, единствената външна организация беше ОЗБГ. Имаше различни предложения, но целта е не само в Бургас да се вземат мерки, а и на национално ниво. Ще се състои и втора кръгла маса, като идеята е да бъде в София и да се поканят организации и представители на институциите от цяла България, и от най-високо ниво.

    Общият брой на участниците беше 25, а дискусиите бяха отразени от Канал 0. От 1 септември ще стартира обучение по СРБ, отделно ще се внесат писмени предложения до някои институции, ще се преговорят определени въпроси с МВР, СБК ще помогне за набирането на средства за деца на загинали в системата на МВР. Обсъден бе и въпросът по какъв начин да се засили сътрудничеството между отделни организации и държавата.

    Като цяло срещата бе 90 минути и премина добре. Имаше градивни предложения, а времето ще покаже ефективността от проведената кръгла маса. ОЗБГ с радост ще помогне на СБК, както и на всички други, които имат желание да направят нещо положително за народа и Родината.

    Да живее България!

Абонирай се за бюлетина на ОЗБГ

Сподели публикацията:
Абониране
Извести ме
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
0
Какво мислите, моля коментирайте.x